VF Clinic “Plein Air” Design

by

The VF Clinic is mostly complete featuring a wonderful “plein air” design by Dr. Freemont.  The building contains our clinic headquarters, reception counter, waiting room, exam and interview area in a space that flows from one function to another. The floor extends to be outside patio with steps leading down to the ocean. We tip our hats to Frank Lloyd Wright, hoping that the building integrates itself into its surroundings like “Falling Water.” This design also allows clinical study participants to wander easily outside as they begin their wayward journey.  With most of the preparatory elements of the clinical study coming into place, it will not be long before we are able begin the trials. All members of the project are looking forward to this day.

Clinic SLURL:

Advertisements

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: